Skip to main content

Daniel Craig elárverezi az RNLI számára aláírt Triumphokat

Triumph Tiger 900 Bond Edition with RNLI
Események Triumph motorkerékpárok 21st aug. 2024

Két olyan egyedi Bond Edition Triumph motorkerékpár, amelyeket Daniel Craig hollywoodi színész saját kézzel dedikált és amelyek jelenleg is a tulajdonában vannak, árverésre kerülnek, hogy támogassák az RNLI-t, amely 2024-ben ünnepli fennállásának 200. évfordulóját.  A 25. James Bond-filmben, a Nincs idő meghalni című filmben szereplő motorok által inspirált #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition és a #001/250 Tiger 900 Bond Edition motorkerékpárokat árverésre bocsátják, és lehetőséget biztosítanak, hogy együtt motorozzanak Lee Morrison Bond kaszkadőrkoordinátorral és Paul Edmondson 007 Bond kaszkadőrdublőrrel.

 

Triumph Bond Edition bikes series of images
RNLI with Triumph Scrambler 1200 and Tiger 900 Bond Edition

RNLI

A Royal National Lifeboat Institution (RNLI) az a jótékonysági szervezet, amely életeket ment a tengeren. Az önkéntes mentőcsónak-csapatok 24 órás mentőszolgálatot nyújtanak az Egyesült Királyságban és Írországban, és szezonális életmentőik a forgalmas strandokon járőröznek. Az RNLI legénysége és életmentői 1824 óta több mint 146 000 életet mentettek meg. 

 

 

AZ AUKCIÓ

A két hihetetlen, egyedülálló származású motorkerékpár árverésre kerül a Bonhams|Cars Motorcycles aukcióján a Classic Motorcycle Mechanics Show-n, 2024. október 12-én és 13-án Staffordshire-ben (Egyesült Királyság).

A sikeres licitálók nem csak a #003/250 Scrambler 1200 Bond Editiont és a #001/250 Tiger 900 Bond Editiont (külön tételben) kapják meg, de mindkét motorkerékpár mindkét oldalát Daniel Craig saját kezűleg dedikálja.  Az eredeti, Daniel Craig nevével ellátott V5C dokumentumokkal, valamint Daniel Craig és a Triumph Motorcycles vezérigazgatója, Nick Bloor által aláírt eredetiségigazolással együtt kerülnek értékesítésre.

Minden tétel tartalmaz egy motorozási élményt is a walesi Triumph Adventure Experience-ben, az Egyesült Királyságban, Lee Morrison James Bond kaszkadőrkoordinátorral és Paul Edmondson kaszkadőrdublőrrel.


Daniel Craig azt mondta: "Az RNLI egész életemben közel állt a szívemhez, mivel a Hoylake-i RNLI állomás közelében nőttem fel. Hihetetlen emlékeim vannak arról, hogy a Ramsgate-i RNLI legénységével együtt hajózom, hogy első kézből tapasztaljam meg, milyen érzés annak a szervezetnek a tagjának lenni, amely a több mint 200 évvel ezelőtti megalakulása óta több mint 146 000 életet mentett meg. Megtiszteltetés számomra, hogy támogathatom az RNLI-t, és remélem, hogy a Triumph Bond limitált kiadású motorkerékpárjainak árverése népszerűnek bizonyul. A Lee Morrisonnal és Paul Edmondsonnal való motorozás egy újabb egyedülálló és izgalmas dinamikát ad a tételekhez. Dolgoztam Lee-vel a Casino Royale-ban, egészen a Nincs idő meghalni-ig; ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, amely segít pénzt gyűjteni az RNLI valóban életmentő ügyének."

 A Bonhams|Cars Motorcycles által a 2024. október 12-én és 13-án Staffordshire-ben megrendezésre kerülő Classic Motorcycle Mechanics Show-n tartott árverésen online és telefonos liciteket is lehet majd tenni, így ez egy valóban globális esemény lesz.

Lépés

TÁJÉKOZTASSANAK

Küldje el az alábbi e-mail címét, és mi folyamatosan tájékoztatjuk az új és releváns Triumph motorkerékpár tartalmakról közvetlenül a postaládájába.

Felhasználási feltételek

Nagyon komolyan vesszük az adatszolgáltatási kötelezettségeinket. A Triumph mindig és továbbra is tiszteletben tartja az Önről tárolt adatokat.