Skip to main content

Beszélgetés Sonia Ordás, Triumph rajongóval 

Triumph Motorcycle ridden by @soniaordas
Epikus kalandok Triumph motorkerékpárok 20th aug. 2024

Sonia Ordás a Triumph alkalmazottja, dinamikus tartalomgyártó és szenvedélyes motoros. Sonia kétkerekű kalandok iránti szeretete nem ismer határokat.

Lendületes közösségi médiajelenlétén (@soniaordas) keresztül meghívja követőit az izgalmas kalandok világába, a Triumph Scrambler 900-as motorjával tett festői túráktól kezdve az adrenalinpumpáló pályanapokon át az Enduro-utakig. Megosztja velünk a meglátásait és tapasztalatait, hogy jobban megismerjük őt. 

 

Triumph Motorcycle ridden by @soniaordas

 

Mi inspirált arra, hogy elkezdj motorozni?

"Ez egy elég vicces kérdés, mert általában az embereknek van valaki, aki inspirálja őket a motorozásra, például az apjuk, az anyjuk vagy egy testvérük...

 Az én esetemben nem volt senki a közelben, akinek motorja volt, a kedvenc zenei stílusom a rock, és úgy gondolom, hogy a motorok világa mindig is szorosan kötődött a rock szellemiségéhez, így miután láttam, hogy mennyi menő ember motorozik, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom.

Az biztos, hogy a szabadság érzése, amit akkor éreztem, amikor először ültem a 125-ös motoromra, egyértelművé tette, hogy életem hátralévő részében motorozni fogok"."

 

Melyik Triumph modellt vezetted már, melyik a kedvenced és miért?

"Szerencsére elmondhatom, hogy az elmúlt 4 év összes Triumph modelljét kipróbáltam!

Nehéz csak egyet kiválasztani, mert mindegyiket szeretem. A kedvenc motorstílusom a Modern Classics, van egy Scrambler 900-asom, amelybe szerelmes vagyok. Ha azonban társat kellene választanom neki a garázsban, azt hiszem, a Speed Triple 1200 RR-t választanám... annyira gyönyörű! Minden megvan benne - erő, sebesség és stílus!" 

 

SCRAMBLER 900

Rugged off-road attitude, cool versatility and iconic style, with the capability and performance for all-road fun.

Alapár 4 395 000,00 Ft

MY25 Scrambler 900 in Kingfisher Blue CGI

 

Milyen tanácsot vagy tippet adnál más motorosoknak (újaknak és tapasztaltaknak egyaránt)?

Válasszon egy olyan motort, amely tetszik, és amely képviseli, egy olyan motort, amelyre ha ránéz és azt gondolja: "A motorom annyira király!"

Ha még csak most kezded, ne feszegesd a határaidat. A motorozásnak élvezetesnek kell lennie, és gyakran előfordul, hogy amikor kezdők vagyunk, nálunk tapasztaltabb emberekkel motorozunk, és az ő szintjükhöz akarunk igazodni, ami azt jelenti, hogy a végén kényelmetlenül és bizonytalanul fogjuk érezni magunkat. Ha tapasztaltabb emberekkel motorozol, csak mondd el nekik, hogy tanulsz, és kérj egy kis türelmet. Jobb, ha várnak, mintha kényelmetlenül éreznéd magad, miközben megpróbálsz lépést tartani velük.

Mindig védőfelszereléssel közlekedj. Akár meleg van, akár nincs, a jól védett motorozásnak mindig prioritást kell élveznie. A Triumph-nál minden évszakra van néhány jól kinéző felszerelés!" 

 

A kedvenc motoros útvonalak Spanyolországban?

"Spanyolországban élni áldás, ha valaki motoros, mert annyi gyönyörű útvonalaink vannak, mindenféle tájjal, így könnyű az ország bármely pontjáról útvonalat rögtönözni, és a végén egy felejthetetlen túrával gazdagodni.

Bár madridi vagyok, és szeretem a hegyi útjainkat, a szívem Baszkföldhöz tartozik. A kedvenc útvonalam Hondarribia és Lekeitio között (Hondarribia - Pasaia - Donosti - Zarautz - Getaria - Zumaia - Mutriku - Lekeitio).

 Ez egy könnyű, körülbelül 3 órás útvonal, amely tökéletes a kikapcsolódásra és a szórakozásra." 

 

Triumph Motorcycle ridden by @soniaordas

 

Van-e valamilyen álomcélod, és ha igen, melyik Triumph-ot vinnéd magaddal?

"Az az álmom, hogy körbeutazzam a világot a Scrambleremmel!

Amellett, hogy a Scrambler az a motorkerékpár, amellyel a leginkább azonosulok, úgy gondolom, hogy ez a tökéletes motor a feladatra. Megbízható, a nyeregtáskákban a csomagokat könnyedén tudom szállítani, szuper kényelmes, elképesztő az úton, de tudom, hogy ha pályára kell mennem, akkor is meg fog felelni a kihívásnak."

 

Meg tudsz osztani néhány emlékezetes élményt az úton töltött időből?

"Az egyik legkülönlegesebb pillanat számomra az volt, amikor napfelkeltekor a dubaji sivatagban motoroztam. Szeretem a sivatag "varázsát".

Nem tudom leírni, hogy mi ez, de imádom, és hihetetlen volt a dűnéken keresztül motorozni. Ott voltam a barátaimmal, és azt mondták: "Sonia, holnap átmegyünk a sivatagon, kölcsön tudunk adni neked egy Bonneville T120-ast országúti gumikkal, szerinted elbírsz vele?". Másnap pedig ott álltam hajnali 4:00-kor egy Triumph Bonneville T120-assal a Rub al-Dzsalí sivatag felé tartva, hogy először "szörfözzek" a dűnéken"."

 

Mit szeretsz a legjobban a Triumph Motorcycle közösségben?

"Ez egy fantasztikus közösség! Jó barátokra tettem szert a "Triumph Univerzumban", és szeretem a hitelességet és a csodálatos energiát, ami körülvesz. Azt hiszem, a kulcs az, hogy ez több mint egy márka, ez egy életstílus, ami összehoz minket, és ez fantasztikus." 

 

Mi tetszik a legjobban a spanyolországi Triumph Motorcycles-nél való munkában?

A Triumph-nál való munkában azt szeretem a legjobban, hogy a hobbim a munkámmá vált. Négy éve dolgozom itt csodálatos emberek mellett, és izgalmas lehetőségem volt kipróbálni az elmúlt négy év összes kerékpármodelljét!"

Kedvenc helyeid, ahová már elutaztál, illetve hová tervezed, hogy legközelebb elutazol?

"A legepikusabb pillanat az volt, amikor először értem a pályára. A legendás Jerez-i pályán, egy Triumph Street Triple 765 RS-t vezetve, és Sete Gibernau volt a tanárom! Mindig úgy gondoltam, hogy a legjobb pillanatok még csak ezután következnek, szeptemberben Krakkóba (Lengyelország) utazom, egy olyan helyre, ahol még sosem jártam, és nagyon izgatott vagyok. Az év lezárásaként egy 10 napos utazásra indulok, hogy felfedezzem Dél-Indiát! Kétségtelen, hogy folyamatosan újabb és újabb kedvenc pillanatokkal és úti célokkal fogok gazdagodni, bármit is veszek célba, csak egy jó motorra van szükségem, amely elkísér."

Triumph Motorcycle ridden by @soniaordas

 

 

Miközben elindulsz a saját kalandjaidon, ne feledkezz meg a Triumph élénk közösségéről sem. A Triumph közösségi médiacsatornáin kommentelheted, hová szeretnél legközelebb utazni.

Csatlakozzon Sonia és rajongó társaihoz, hogy együtt ünnepeljük a nyílt utak izgalmát, hiszen minden egyes megosztott történet a Triumph motorkerékpárok történetét gazdagítja.

Tartsuk együtt a kaland szellemét életben és morajlásban!

 

Lépés

TÁJÉKOZTASSANAK

Küldje el az alábbi e-mail címét, és mi folyamatosan tájékoztatjuk az új és releváns Triumph motorkerékpár tartalmakról közvetlenül a postaládájába.

Felhasználási feltételek

Nagyon komolyan vesszük az adatszolgáltatási kötelezettségeinket. A Triumph mindig és továbbra is tiszteletben tartja az Önről tárolt adatokat.