Skip to main content

A TRIUMPH BEMUTATJA A LIMITÁLT KIADÁSÚ SPEED TRIPLE 1200 RR-T A BREITLINGGEL EGYÜTTMŰKÖDVE

Triumph Motorcycles and Breitling Partnership Speed Triple 1200 RR
Motorkerékpárok Triumph Motorcycles 4th jún. 2024

A modern technológia találkozik a klasszikus stílussal a Triumph Motorcycles és a svájci luxus órakészítő Breitling legújabb együttműködésében; két úttörő márka, amely a precíziós mérnöki munkáról, a teljesítményről és a stílusról ismert.

A Triumph a nyílt út szabadságának esszenciáját megragadva és a márkák közös szellemét, a merész innovációt ünnepelve bemutatja a Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition csúcsmodelljét, míg a Breitling egy különleges Chronomat B01 42 Triumph órát mutat be.

Az új limitált szériás motorkerékpár büszke tulajdonosainak egyedülálló lehetőségük lesz arra is, hogy megvásároljanak egy megrendelésre készült Triumph Owners Exclusive órát, amely karbon számlapot, barna aligátor szíjat és a motorkerékpár egyedi számával gravírozott hátlapot tartalmaz, amely a motorkerékpár felső járomjába van gravírozva, így egy olyan egyedi szettet alkotva, amelyben az óra és a motorkerékpár gazdagítja közös történetüket.

 

ÚJ SPEED TRIPLE 1200 RR BREITLING LIMITÁLT KIADÁS

A Triumph csúcsmodelljének, a Speed Triple 1200 RR-nek és a Breitling csúcsmodelljének, a Chronomatnak B01 egy igazán különleges limitált kiadása.

Ár Hamarosan

Speed Triple RR Breitling Limited Edition Side shot

 

A világszerte mindössze 270 egyedileg számozott motorkerékpárra korlátozott Limited Editon egyedi fényezést kapott, prémium kézzel festett arany részletekkel, barna bőrülést francia varrással, exkluzív, magas specifikációjú Akrapovič hangtompítót és ultrakönnyű szénszálas alkatrészeket.

A Breitling jelenléte a részletekben rejlik: egyedi Breitling indítóképernyő, a megmunkált hátsó kerékvégződésbe lézerrel gravírozott Breitling logó, és egy jellegzetes arany Breitling jelvény a tankon.

A Speed Triple 1200 RR, amely élvezetes teljesítményéről ismert, lenyűgöző Öhlins félig aktív felfüggesztéssel, a versenypályára tervezett specifikációval és a gyönyörűen megmunkált cockpit burkolattal, amely kiemeli az egyetlen lekerekített fényszórót.

 

Triumph Motorcycles and Breitling Partnership Speed Triple 1200 RR

 

A Chronomat B01 42 Triumph óra titán és 18 karátos vörösarany fúziója, antracit színű számlapja a motorkerékpár sötét árnyalatait idézi, míg aranyszínű részletei a Speed Triple 1200 RR osztályelső Öhlins első villája előtt tisztelegnek. Ezt az új iterációt tökéletesen kiegészíti a perforált barna bőrszíj, amely a nyílt úton való szabadság esszenciáját örökíti meg. A Chronomat eredetileg az olasz Frecce Tricolori műrepülő csapat számára készült 1983-ban, és a kvarc trendnek ellentmondva a mechanikus kronográfoknak visszaadta korábbi jelentőségét. A merész innováció szelleme az új Chronomat B01 42 Triumphban is él - ez az óra a Triumph és a motorkerékpárok világában betöltött úttörő szerepének közös filozófiájából született.

Nick Bloor, a Triumph vezérigazgatója szerint: "A Breitlinggel összefogva két világot egyesítettünk, amelyben a pontosság, a sebesség és a kifogástalan stílus iránti közös szenvedélyünknek adunk hangot."

"A Chronomat és a Speed Triple 1200 RR példázza közös elkötelezettségünket a legmagasabb szintű tervezés és teljesítmény iránt" - tette hozzá Georges Kern, a Breitling vezérigazgatója. "A Triumph-al osztozunk a robusztus szellemiségben, amely ötvözi a művészetet a kalanddal."

 

SZIGORÚAN LIMITÁLTAN MINDÖSSZE 270 MOTORRA VILÁGSZERTE


A Triumph SPEED TRIPLE 1200 RR BREITLING Kiadás korlátozott elérhetősége miatt kérjük, regisztrálja érdeklődését a vásárlás iránt, hogy lehetősége legyen az exkluzív tulajdonosok egyike lenni.

IRATKOZZON FEL