Skip to main content
Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road

Részletesen

A VADONATÚJ DAYTONA 660 - JÁTÉKRA FEL!

 

 

Fedezze fel a Daytona DNS-ének részleteit. Dinamikus sportos viselkedés minden útra és minden utazáshoz, figyelemfelkeltő stílus, intuitív agilitás és izgalmas teljesítmény, hogy a csúcsra jusson.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

TRIPLA ELŐNY

A Triumph jellegzetes háromhengeres motorja, amelyet több évtizedes fejlesztés során fejlesztettek ki és tökéletesítettek. Az ideális konfiguráció, amely ötvözi az alacsony fordulatszámon leadott nyomatékot és egy ikermotor erejét a soros négy hengeres motorok magas fordulatszámú teljesítményével és a Triumph egyedi hármas hangzásával. A Daytona 660 95PS @ 11,250rpm és 69Nm csúcsnyomatékot produkál, amelynek több mint 80%-a 3,125rpm-től 11,750rpm-ig rendelkezésre áll, a Daytona 660 mindent tud, ami a lendületet és a rugalmasságot illeti.

Az úton mindez olyan elérhető sportteljesítményt jelent, amely minden vezetési szituációhoz és minden motoros stílusához illik. Ezt a könnyed motorteljesítményt egy szuperül működő hatfokozatú sebességváltó és a Triumph Slip and Assist kuplungja egészíti ki. A könnyű karral és progresszív váltással a városi ingázás gyerekjáték lesz. A kuplung kialakítása csökkenti a hátsó kerék pattogását és blokkolását kemény fékezéskor, ezáltal sima, magabiztos kanyarodást biztosít.

 

 

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

 

Kényelem és irányítás

A Daytona 660 egy telivér sportmotor minden tulajdonságát magába foglalja, kiegészítve a mindennapi használhatósággal. A kormány a felső nyereg fölött helyezkedik el, a vezetési pozíció tökéletesen kiegyensúlyozott, hogy a dinamikus sportmotorozáshoz szükséges visszajelzés mellett elegendő kényelmet nyújtson a nyeregben töltött hosszú napokhoz, a könnyű kormányzás pedig kiváló irányíthatóságot biztosít városi környezetben alacsony sebességnél.

A Daytona 660 elülső része ötvözi az éles, agresszív sportos megjelenést egy praktikus szélvédővel, amely eltereli a szelet a motoros felett és a motoros körül, hogy csökkentse a fáradtságot a hosszabb, autópályás utazások során.

A mindössze 810 mm-es ülésmagasság és a keskeny túlnyúlás a Daytona 660-at minden méretű motoros számára elérhetővé teszi. A motor karcsú derékvonalának köszönhetően és az intelligens tervezésnek köszönhetően a lábtartó pozíciója nagyvonalú kanyarodási mozgásteret biztosít anélkül, hogy a kényelmet veszélyeztetné, még a magasabb motorosok számára is.

Minden útra és minden motorosra tervezve

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

Tökéletes egyensúly

Az évekig tartó, győztes futómű-fejlesztés már az első kanyarban megmutatkozik a Daytona 660-on.

A könnyű, alacsony sebességű manőverezhetőség a semleges, stabil nagy sebességű kezelhetőséggel párosul. A Daytona mindkét világból a legjobbat kínálja, amelyet a vázszerkezet és a tökéletesen illeszkedő alkatrészek különböztetik meg középsúlyú riválisaitól.

A Showa 41 mm-es USD, nagy dugattyús első villával és Showa hátsó felfüggesztéssel felszerelt, koncentrált kezelhetőségnek köszönhetően a lendületes országúti túrákon könnyű és intuitív a csúcspont elérése. A hátsó felfüggesztés távoli hidraulikus előfeszítés-állítással rendelkezik - így gyorsan és egyszerűen módosítható a Daytona beállítása. A fékezés ugyanolyan megbízható. A könnyű, 310 mm-es féktárcsákhoz párosított négydugattyús radiális kettős féknyergek, amelyeket sodrott vezetékek táplálnak, nagyszerű fékerőt biztosítanak. Még a legkeményebb fékezéseknél is.

A könnyű, öt küllős, öntött alumínium keréktárcsák alacsonyan tartják a forgó tehetetlenségi tömeget, ami jó kezelhetőséget és fokozott felfüggesztési teljesítményt biztosít. A legújabb, kiváló minőségű Michelin Power 6 gumiabroncsok teszik teljessé a kezelhetőségi csomagot, amely minden körülmények között magabiztosságot nyújt.

 

 

A montage of Triumph Daytona 660 in varying locations)

 

 

OSZTÁLYELSŐ TECHNOLÓGIA

A Daytona 660 tele van olyan technológiával, amely növeli a vezetési élményt és a biztonságot. A ride-by-wire gázpedál éles és pontos gázreakciót biztosít, valamint háromféle vezetési módot tesz lehetővé: Sport, Út és Eső. Mindegyik üzemmód más-más gázreakciót és kipörgésgátló beavatkozási szintet kínál, a Sport üzemmód a legreaktívabb gázreakciót biztosítja a teljes értékű közúti vagy versenypályás motorozáshoz. A kipörgésgátló rendszer a műszerek menüjében kikapcsolható a hagyományosabb "analóg" érzést kedvelő motorosok számára.

A Daytona 660 fékezése a minőségi ABS-nek köszönhetően mindig erőteljesen és biztosan működik. A Continental magas szintű modulátora által vezérelt, erős fékezés, a fokozott biztonság - de a kevésbé kifinomult rendszerekhez gyakran társuló tolakodó érzés nélkül - minden körülmények között növeli a vezető magabiztosságát.

A többfunkciós műszerek fekete-fehér LCD-kijelzőbe integrált színes TFT-képernyővel rendelkeznek. Kompakt és letisztult kialakítású, így minden információ jól látható, és különböző fényviszonyok mellett is könnyen leolvasható. Ez a szép egység kompatibilis a tartozékként illeszkedő My Triumph Connectivity System rendszerrel, amely lehetővé teszi a turn-by-turn navigációt, valamint a telefon- és zenei kapcsolódást. Minden funkció jól látható a TFT-képernyőn, amelyet a könnyű használat érdekében a kapcsolóval vezérelhet a vezetés közben.

 

 

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

  

Dinamikus cél

Meglepő kiegyensúlyozottsága, letisztult vonalvezetése és kifinomult stílusától lesz hamisítatlan Daytona. A stílusos új karosszéria a jellegzetes kettős LED-es fényszórókkal és a központi légbeömlővel körbeöleli az alvázat, összeolvad a formás üzemanyagtartállyal, és a minimalista hátsó egységgel egészíti ki a letisztult vonalakat.

A karosszéria alatt pedig egy igazi gyönyörűség rejlik. A váz tartós, kiváló minőségű kivitelben készült, amelynek formatervezési részletei a segédvázra és a versenysport ihlette lengőkarra is kiterjednek. Ez a kivételes odafigyelés a részletekre a cockpit környékén is érvényesül, ahol az összes kábel és cső szépen el lett rejtve. A megmunkált alumínium kötőelemek és élvédők csak két további példa a Daytona széleskörű tervezésére - és a tökéletességre való könyörtelen törekvésre.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

 

 

Az osztály legalacsonyabb üzemeltetési költsége

 

A kategóriaelső teljesítmény, minőség és kezelhetőség csak a Daytona 660 birtoklásának kezdete.

A jól bevált tripla a Moto2 világbajnokság intenzív versenyében kovácsolódott össze, így a teljes jármű tartósságát, a valós körülmények között és a pályán végzett kimerítő tesztprogramnak köszönhetően teljes mértékben megbízhat a Daytona 660 teljesítőképességében.

Ha ehhez hozzáadjuk az alacsony szervizköltségeket, a kategóriájában vezető 16 000 kilométeres szervizintervallumot és a kétéves korlátlan kilométer-garanciát, a karbantartási költségek helyett nyugodtan koncentrálhat a motorozásra. Ha eljön az idő a következő Triumph megvásárlására, a kiváló értékállóság gondtalanná teszik a következő vásárlást. Megfizethető minőség, verhetetlen értéket biztosítva.

 

 

TELJESEN ÚJ DAYTONA 660

Triumph Daytona 660 Satin Granite Right Hand Side Large

TELJESEN ÚJ DAYTONA 660

Alapár 3 769 000,00 Ft